• Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans

Eurotrade Fair

Wilt u uw restpartijen snel en gemakkelijk verkopen? Of bent u juist op zoek naar nieuwe leveranciers van actie-artikelen voor de laagste prijzen?

Eurotrade Fair organiseert internationale handelsbeurzen in Rijswijk. Een uniek evenement waar vraag en aanbod van restpartijen, overproducties, faillissementspartijen, bulkgoederen en merkartikelen samen komen.

Productcategorieƫn:

 

Concept

In Nederland organiseren wij vier keer per jaar een handelsbeurs met ongeveer 70 exposanten uit heel Europa. Dit is een selecte groep van leveranciers gespecialiseerd in restpartijen van consumentenartikelen. Zij bieden tijdens dit tweedaagse evenement een grote diversiteit van producten aan tegen sterk gereduceerde prijzen. Deze producten worden vaak eenmalig aangeboden en zijn direct te bestellen. Continu wisselende voorraden zorgen ervoor dat het aanbod van producten op iedere beurs anders is.

Buitenlandse projecten

Naast 4 beurzen per jaar in Eindhoven organiseren wij regelmatig beurzen in het buitenland. In de afgelopen jaren hebben we diverse beurzen in Parijs, Neurenberg, Manchester en Hamburg georganiseerd.

 

Buitenlandse projecten
 

Eurotrade Fair Feiten

Bezoekende nationaliteiten

Inkopers uit meer dan 40 verschillende landen bezoeken Eurotrade Fair.

Deelnemende nationaliteiten

Iedere editie exposeren leveranciers uit meer dan 10 verschillende landen.

Deelnemers

Ongeveer 70 exposanten uit heel Europa gespecialiseerd in restpartijen van consumentenartikelen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over deelnemen aan of bezoeken van Eurotrade Fair? Klik dan op onderstaande buttons.

 
Gratis tickets
Bestel nu
Exposeren
Informeer naar stand

NEWSLETTER