Eurotrade Fair Eindhoven

Wij organiseren vier keer per jaar een tweedaagse handelsbeurs in het Beursgebouw Eindhoven. Deze locatie is gelegen in het centrum van Eindhoven en goed te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Eindhoven ligt centraal in de Benelux en op slechts 1 uur rijden van het Duitse Roergebied. Eindhoven heeft een internationale luchthaven met directe vluchten naar veel bestemmingen binnen Europa.

Op de beurs bieden ongeveer 70 exposanten uit heel Europa een uitgebreid assortiment aan van restpartijen, overproducties, faillissementspartijen, bulkgoederen en merkartikelen. Inkopers van onder andere retailorganisaties, webshops en discountwinkels uit met name Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk bezoeken de beurs.

ontwerp-zonder-titel-38

Foto-impressie 23 & 24 januari 2019

Bekijk alle foto’s

ontwerp-zonder-titel-39

Exposanten 23 & 24 januari 2019

Bekijk alle exposanten

Buitenlandse projecten

Naast de beurzen in Eindhoven organiseren wij regelmatig beurzen op andere locaties binnen Europa. Zo hebben we de afgelopen jaren beurzen in Parijs, Neurenberg, Manchester en Hamburg georganiseerd. Benieuwd naar een impressie van deze beurzen? Klik hier.

Reis en verblijf

Heeft u uw ticket al geboekt? Wij helpen u graag om uw beursbezoek zo eenvoudig mogelijk te maken. Klik hier om uw reis en verblijf te plannen.

 
Gratis tickets
Bestel nu
Exposeren
Informeer naar stand

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

STAY INFORMED ABOUT OUR 
DEVELOPMENTS AND TRADE FAIRS

Subscribe to our newsletter!