• Nederlands
 

Iedere winkel heeft ze nodig: actie-artikelen die de consument verleiden om hun winkel te komen bezoeken. De marges komen hiermee echter onder druk te staan. Door anders in te kopen bied je niet alleen je klanten meer voordeel, maar vergroot je ook je eigen marges. Verras je klanten met merkartikelen voor ongekend lage prijzen.

Producten uit parallelkanalen lenen zich hier bij uitstek voor. Hierbij gaat het vaak om eenmalige partijen, verkregen uit restvoorraden van producenten en importeurs. Het prijsniveau van deze producten ligt hierdoor beduidend lager dan normaal. Dit in combinatie met de beperkte beschikbaarheid, maakt deze producten uitermate geschikt om actiematig in te zetten.

Youtube

Eurotrade Fair organiseert internationale handelsbeurzen voor dit soort producten. Hier wordt een veelvoud aan consumentenartikelen uit diverse productcategorieën aangeboden tegen sterk gereduceerde tarieven. Daarnaast zijn alle producten die aangeboden worden op voorraad binnen Europa en kunnen per direct geleverd worden. Reden te meer om de beurs te bezoeken en je bestsellers voor de zomer zeker te stellen.

Benieuwd wat deze beurs voor jou kan betekenen? Bezoek dan Eurotrade Fair op 2 & 3 november in De Broodfabriek Rijswijk (Den Haag).

Categorieen NL

Bezoekadres:
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288GD Rijswijk (Den Haag)

 

Openingstijden:
Woensdag 2 november:
09.00 – 18.00
Donderdag 3 november:
09.00 – 16.00

 
Gratis tickets
Bestel nu
Exposeren
Informeer naar stand

NEWSLETTER