Naast 4 beurzen per jaar in Eindhoven organiseren wij regelmatig beurzen in het buitenland. In de afgelopen jaren hebben we diverse beurzen in Parijs, Neurenberg, Manchester en Hamburg georganiseerd.

De locaties zijn specifiek gekozen om Eurotrade Fair in deze markten meer naamsbekendheid te geven en hiermee het internationale karakter van de beurs in Eindhoven te vergroten. Dit heeft ervoor gezorgd dat inmiddels niet alleen veel internationale exposanten, maar ook inkopers uit meer dan 40 verschillende landen hun weg naar Eindhoven hebben gevonden.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe kansen om onze markt verder te verbreden. Houdt de website en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over nieuwe buitenlandse projecten.

716_green_globe_psd448121_1-1

Projecten:

ontwerp-zonder-titel-51

Parijs

In Les Docks de Paris hebben we in 2013 en 2014 beurzen georganiseerd met de focus op Frankrijk, Noord-Afrika en West-Afrika.  Klik hier voor een foto-impressie.

ontwerp-zonder-titel-49

Neurenberg

In de Frankenhalle van de Nürnberg Messe hebben we in 2015 en 2016 beurzen georganiseerd met de focus op Zuid Duitsland en omringende landen. Klik hier voor een foto-impressie.

 
ontwerp-zonder-titel-48

Manchester

In Event City Manchester hebben we in 2016 beurzen georganiseerd met de focus op het Verenigd Koninkrijk en Ierland.  Klik hier voor een foto-impressie.

ontwerp-zonder-titel-47

Hamburg

In Hamburg Messe Schnelsen hebben we in 2017 een beurs georganiseerd met de focus op Noord-Duitsland en Scandinavië. Klik hier voor een foto-impressie.

 
152400_sambrotrade

Bury (Manchester)

Op 2 & 3 mei 2018 vond de eerste SAMBRO & Eurotrade Fair plaats op het hoofdkantoor van Sambro in Bury (Manchester). Klik hier voor een foto-impressie.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over Eurotrade Fair? Klik dan op een van de onderstaande buttons.

 
Gratis tickets
Bestel nu
Exposeren
Informeer naar stand

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.