• Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans

Naast 4 beurzen per jaar in Eindhoven organiseren wij regelmatig beurzen in het buitenland. In de afgelopen jaren hebben we diverse beurzen in Parijs, Neurenberg, Manchester en Hamburg georganiseerd.

De locaties zijn specifiek gekozen om Eurotrade Fair in deze markten meer naamsbekendheid te geven en hiermee het internationale karakter van de beurs in Utrecht te vergroten. Dit heeft ervoor gezorgd dat inmiddels niet alleen veel internationale exposanten, maar ook inkopers uit meer dan 40 verschillende landen hun weg naar Eindhoven hebben gevonden.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe kansen om onze markt verder te verbreden. Houdt de website en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over nieuwe buitenlandse projecten.

Projecten:

Parijs

In Les Docks de Paris hebben we in 2013 en 2014 beurzen georganiseerd met de focus op Frankrijk, Noord-Afrika en West-Afrika.

Neurenberg

In de Frankenhalle van de Nürnberg Messe hebben we in 2015 en 2016 beurzen georganiseerd met de focus op Zuid Duitsland en omringende landen.

 

Manchester

In Event City Manchester hebben we in 2016 beurzen georganiseerd met de focus op het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Hamburg

In Hamburg Messe Schnelsen hebben we in 2017 een beurs georganiseerd met de focus op Noord-Duitsland en Scandinavië.

 

Bury (Manchester)

Op 2 & 3 mei 2018 vond de eerste SAMBRO & Eurotrade Fair plaats op het hoofdkantoor van Sambro in Bury (Manchester).

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over Eurotrade Fair? Klik dan op een van de onderstaande buttons.

 
Gratis tickets
Bestel nu
Exposeren
Informeer naar stand

NEWSLETTER