Exposeren op de Eurotrade Fair

Hoe je ervoor zorgt dat je snel en gemakkelijk je restpartijen verkoopt, zodat je ruimte creëert in je opslagruimte én voor nieuwe handel.

Als leverancier bent u altijd op zoek naar nieuwe business, maar is het niet altijd even makkelijk om de juiste mensen te vinden. Ook kan het regelmatig voorkomen dat u aan het einde van een seizoen voorraden overhoudt.
De beurzen van Eurotrade Fair zijn de perfecte gelegenheid om uw partijgoederen te verkopen en om nieuwe contacten op te doen.

Ruim 85% van de bezoekers van Eurotrade Fair bekleedt een functie met eindverantwoordelijkheid en plaatst zélf de orders. De verkoop van uw partijgoederen was nog nooit zo makkelijk!

Ervaar zelf de positieve impact die Eurotrade Fair op uw bedrijf kan hebben. Profiteer van onze lage deelname prijzen inclusief alle extra services en ontdek de gemoedelijke en persoonlijke sfeer van onze beurzen.

Eurotrade Fair Feiten

Bezoekende nationaliteiten

Bezoekers uit 40 verschillende landen kwamen tot nu toe naar de Eurotrade Fair.

deelnemende nationaliteiten

Bedrijven uit meer dan 20 verschillende landen hebben inmiddels deelgenomen aan Eurotrade Fair

Deelnemers

Inmiddels hebben al ruim 200 restpartijgroothandelaren, detailhandelaren en importeurs deelgenomen aan beurzen van Eurotrade Fair

Beurslocaties

MANCHESTER

Profiteer van de sterke economische regio en de centrale ligging van Manchester. Ervaar de internationaliteit en de gemoedelijke sfeer zelf.
Exposeren in Manchester?
Neem vrijblijvend contact op voor prijzen en voorwaarden.
…over beurs Manchester

EINDHOVEN

Vraag en aanbod van alleen restpartijen ontmoeten elkaar tijdens de Eurotrade Fair in Eindhoven. De Eindhoven editie is de grootste in haar soort binnen Europa. Exposeren in Eindhoven?
Neem vrijblijvend contact op voor prijzen en voorwaarden.
…over beurs Eindhoven

NÜRNBERG

Nürnberg behoort tot één van de sterkste economische regio’s van Duitsland en ligt Europees gezien erg centraal. Exposeren in Nürnberg? neem vrijblijvend contact op voor voorwaarden en prijzen.
…over beurs Nürnberg

Inkopers Eurotrade Fair

De beurzen van Eurotrade Fair worden goed bezocht en de kwaliteit van de inkopers ligt erg hoog. Eurotrade Fair beschikt over een grote en constant groeiende database met inkopers. In de aanloop naar elke beurs worden alle inkopers persoonlijk benaderd en uitgenodigd.

Enkele grote inkopers die de beurzen van Eurotrade Fair regelmatig bezoeken:
Big Bazar (The Netherlands), Blokker (The Netherlands), Rusta (Sweden), Gifi (France), Agora (France), Norma (Czech Republic), Spar (hongary), Friedhoff (Germany), Auchan (France), Centershop (Germany), Kruidvat (Benelux), Colruyt (Belgium), Germag (Romania), Intratuin (The Netherlands), Jawoll (Germany), KiK (Germany), La Foir’Fouille (France), Levne Knihy (Czech Republic), Metro (Germany), Makro (The Netherlands), Overvecht tuincentrum (The Netherlands), Penny Plus (Bosnia), Poundland (England), Vetaffaires (France), Woolworth (Germany), Wreesmann (German), Nemski Centar (Bulgaria), TK Maxx (Germany), AS Watson/Kruidvat (Benelux), Brico Marche (France), Bol.com (The Netherlands), Op = op voordeelshop (TheNetherlands), Tedi (Germany), Wibra (The Netherlands), Intertoys (The Netherlands), Top1Toys (The Netherlands), etc.

Eurotrade Fair trekt grote inkopers aan uit de volgende branches:

 • Retailorganiaties
 • Webwinkels
 • Discounters
 • Bouwmarkten
 • Supermarktketens
 • Warenhuizen
 • Meubelzaken
 • Tuincentra
 • Drogisterijen
 • Individuele verkooppunten
 • En meer …
Informeer naar stand
 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

STAY INFORMED ABOUT OUR 
DEVELOPMENTS AND TRADE FAIRS

Subscribe to our newsletter!

Example: +31 6 98 76 54 32