Eurotrade Fair Manchester

Op 26 & 27 oktober 2016 zijn we terug in Engeland voor de tweede editie van Eurotrade Fair MANCHESTER!

Manchester is een van de sterkste economische regio’s van Engeland en ligt erg centraal in het Verenigd Koninkrijk. Manchester is goed bereikbaar per vliegtuig, auto en met het openbaar vervoer, en is zakelijk gezien erg aantrekkelijk voor de wereld.
De beurs zal plaatsvinden in “Event City”. Een moderne beurshal, makkelijk bereikbaar en beschikt over alle faciliteiten om een groot en succesvol evenement neer te zetten

Ook in Manchester ligt de focus op restpartijen. De exposanten bestaan uit een combinatie van Engelse en andere Europese bedrijven. De aangeboden goederen bestaan voornamelijk uit restpartijen, overproducties, faillissementspartijen, bulkgoederen en merkartikelen.
Producten uit de volgende productgroepen worden op de beurs aangeboden: huishoudelijk, cosmetica, decoratie, levensmiddelen, gereedschap, elektronica, bureau artikelen, speelgoed, schoenen, kleding, cadeaus en diversen.

De Eurotrade Fair Manchester kenmerkt zich onder andere door haar internationaliteit in zowel exposanten als bezoekers.

Profiteer van de laagste prijzen die je alleen bij de beurzen van Eurotrade Fair ziet. Mis de tweede editie van Eurotrade Fair Manchester niet en bestel direct uw gratis ticket(s).

Tot ziens!

Volgende Eurotrade fair Manchester

26 & 27 oktober – Event City in Manchester

Gratis tickets

Plan uw reis en hotel

Event City | Manchester

Event City
Phoenix Way
Trafford Park
Manchester M41 7TB

Openingstijden

Woensdag 26 oktober 2016 : 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 27 oktober 2016 : 09:00 – 17:00 uur

EventCity is gunstig gelegen in de buurt van de M6, M62, M56 en M60.

is makkelijk bereikbaar met de auto. Reist u vanaf de M60, neem dan afslag 9 richting de A5081 en volg de borden naar Barton Dock Road. Voor satellietnavigatie gebruik:
M17 8AS.

X50 – Manchester City Centre’s Express Service
Vanaf het Piccadilly Gardens bus station vertrekt er om de 15 minuten een bus (deze rijdt via MediaCityUK Manchester en MUFC).

250 – Manchester Bus Service
De Trafford Centre buslijn staat in rechtstreekse verbinding met het Piccadilly Gardens busstation. Vanaf hier vertrekt er elke 15 minuten een bus (bij de letter K) (route is via MUFC en Manchester University).

Trafford Bus Station
Dit is ongeveer 10 minuten lopen van EventCity en dit station is bereikbaar per bus vanuit heel Manchester. Er gaan ook regelmatig bussen vanaf dit busstation naar EventCity (de lijnen 18, 247, 250 en X50).

Liverpool John Lennon Airport – Met de auto: Ga naar A5300 op het vliegveld, pak dan de M62 (in oostelijke richting) naar de M60. Volg de M60 (in westelijke richting) verlaat de route via afslag 9 of 10.

Manchester Airport – Met de auto: Ga naar de M56, dan M60 (in westelijke richting) en neem afslag 9 of 10. Met de bus: Lijn 18 rijdt vaak direct naar het Trafford Centre Bus Station.

Manchester Piccadilly – Buslijn X50 of 250 vanaf het Piccadilly Gardens Bus Station tot aan de bushalte bij EventCity.

Manchester Victoria – Buslijn 100 (om de 12 minuten) of lijn 110 (elke 20 minuten) tot het Trafford Centre bus station.

Taxi Rank/Marshall Service
Abacus Travel
Tel: 0161 747 9090
www.abacus-travel.co.uk

Boek een hotel

Reserveer zo vroeg mogelijk en reis goed voorbereid naar Manchester.

 

Gratis Tickets

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw mobiele telefoonnummer in en ontvang GRATIS de belangrijkste informatie per sms

STAY INFORMED ABOUT OUR 
DEVELOPMENTS AND TRADE FAIRS

Subscribe to our newsletter!

Example: +31 6 98 76 54 32