Eurotrade Fair Nürnberg

Tijdens de Eurotrade Fair in Nürnberg komen vraag en aanbod van restpartijen samen op een uniek platform. Veel kopers hebben bij Eurotrade Fair hun assortimenten al weten uit te breiden of te vernieuwen met promotionele artikelen. Ontdek zelf het complete aanbod van restpartijen, overproducties, faillissementspartijen, bulkgoederen en merkartikelen voor de laagste prijzen, alleen bij Eurotrade Fair!

De handelsbeurzen van Eurotrade Fair, waaronder de Nürnberg editie, onderscheiden zich van andere beurzen door het open karakter van de beurzen en de gemoedelijke en persoonlijke sfeer!
De handelsbeurs in Nürnberg is zodanig opgezet en ingericht dat iedere professional zich er thuis voelt.

Nürnberg behoort tot één van de sterkste economische regio’s van Duitsland en ligt bovendien erg centraal in Europa. Gezien de ideale ligging richt de beurs zich met name op bezoekers uit Duitsland en bezoekers uit omringende landen als: Oostenrijk, Zwitserland, Noord-Italië, Tsjechië en Slovakije.

Nürnberg is zeer gunstig gelegen in het Zuiden van Duitsland. De goede verbindingen met Europese snelwegen, spoor- en vluchtnetwerken maken Nürnberg bijzonder makkelijk te bereiken met de auto, trein/metro of vliegtuig.

Volgende Eurotrade fair Nürnberg

Nog niet bekend

Gratis tickets

Plan uw reis en hotel

Frankenhalle | Nürnberg

Frankenhalle
Messezentrum 1
90471 Nürnberg

Openingstijden

Nog niet bekend

Voor de navigatie:
Gebruik het adres “Karl-Schonleben-Strasse” als navigatieadres of gebruik Messezentrum als een bijzondere bestemming.

De “Nürnberg Messe” is verbonden met de metro naar het centraal station. Lijn U1 en lijn U11 brengen u in 8 minuten naar de “Nürnberg Messe”.

Er gaan non-stop vluchten naar Albrecht Airport Nürnberg vanuit de meeste grote steden uit Europa. Klik hier voor een overzicht van de vluchten.

Ook de luchthaven is verbonden met de “Nürnberg Messe” . Lijn U1 en lijn U11 brengen u in 25 minuten naar de “Nürnberg Messe”. Het metrostation op het vliegveld is gelegen aan de voorkant van de terminals.

Boek een hotel

Reserveer zo vroeg mogelijk en reis goed voorbereid naar Nürnberg.

 

Gratis Tickets

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw mobiele telefoonnummer in en ontvang GRATIS de belangrijkste informatie per sms

STAY INFORMED ABOUT OUR 
DEVELOPMENTS AND TRADE FAIRS

Subscribe to our newsletter!

Example: +31 6 98 76 54 32