Eurotrade Fair Nürnberg

Tijdens de Eurotrade Fair in Nürnberg komen vraag en aanbod van restpartijen samen op een uniek platform. Veel kopers hebben bij Eurotrade Fair hun assortimenten al weten uit te breiden of te vernieuwen met promotionele artikelen. Ontdek zelf het complete aanbod van restpartijen, overproducties, faillissementspartijen, bulkgoederen en merkartikelen voor de laagste prijzen, alleen bij Eurotrade Fair!

Mit LED-Beleuchtung ist die neue Halle 3A der NuernbergMesse auch nachts ein Hingucker.

Nürnberg

De handelsbeurzen van Eurotrade Fair, waaronder de Nürnberg editie, onderscheiden zich van andere beurzen door het open karakter van de beurzen en de gemoedelijke en persoonlijke sfeer!
De handelsbeurs in Nürnberg is zodanig opgezet en ingericht dat iedere professional zich er thuis voelt.

Nürnberg behoort tot één van de sterkste economische regio’s van Duitsland en ligt bovendien erg centraal in Europa. Gezien de ideale ligging richt de beurs zich met name op bezoekers uit Duitsland en bezoekers uit omringende landen als: Oostenrijk, Zwitserland, Noord-Italië, Tsjechië en Slovakije.

Nürnberg is zeer gunstig gelegen in het Zuiden van Duitsland. De goede verbindingen met Europese snelwegen, spoor- en vluchtnetwerken maken Nürnberg bijzonder makkelijk te bereiken met de auto, trein/metro of vliegtuig.

_mmp0072
_mmp0065
_mmp0081
 

Gratis tickets

BESTEL NU

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

STAY INFORMED ABOUT OUR 
DEVELOPMENTS AND TRADE FAIRS

Subscribe to our newsletter!

Example: +31 6 98 76 54 32