Eurotrade Fair Eindhoven

Eurotrade Fair Eindhoven is een uniek concept waar vraag en aanbod van alleen restpartijen elkaar ontmoeten. De Eindhoven editie is de grootste in haar soort binnen Europa. Deze beurs, welke vier keer per jaar plaatsvindt, is uniek vanwege de sterke focus op restpartijen.

Europa ‘s toonaangevende groothandelaren in restpartijen bieden hun beste producten aan tijdens deze tweedaagse beurs.

Nationale en internationale bedrijven bieden een uitgebreid assortiment aan van restpartijen, overproducties, faillissementspartijen, bulkgoederen en merkartikelen. Producten uit de volgende productgroepen worden op de beurs aangeboden: huishoudelijk, cosmetica, decoratie, levensmiddelen, gereedschap, elektronica, bureau artikelen, speelgoed, schoenen, kleding, cadeaus en diversen.

Tijdens de Eurotrade Fair in Eindhoven exposeren Europa ‘s grootste en toonaangevende groothandelaren in restpartijen. Ook inkopers van Europa ‘s grootste winkelketens doen inkopen op onze beurzen. Ontdek het complete aanbod van restpartijen, vaste assortimenten en merkartikelen voor de laagste prijzen zelf, alleen bij Eurotrade Fair!

Eindhoven Centraal Station ligt op 500 meter van het Beursgebouw. Als u aankomt op het Centraal station kunt u de borden volgen waarop het Beursgebouw staat aangegeven. Het Beursgebouw ligt direct naast de parkeergarage De Bijenkorf.

Volgende Eurotrade Fair Eindhoven

7 & 8 Februari 2018 – Beursgebouw te Eindhoven

Gratis tickets

Plan uw reis en hotel

Beursgebouw | Eindhoven

Beursgebouw Eindhoven
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven

Openingstijden

Woensdag 7 februari 2018: 09:00 – 18:00 uur
Dondersdag 8 februari 2018: 09:00 – 17:00 uur

Voor parkeren in de naastgelegen parkeergarage:
De Bijenkorf

Schimmelt 50
5611 ZX Eindhoven

Eindhoven is met zijn directe ligging aan het centraal station perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.
Op maar 2 minuten loopafstand bereikt u Beursgebouw Eindhoven. U neemt de trap vanaf het perron naar beneden en gaat dan rechtsaf (volg de borden “Beursgebouw”). Bij de uitgang slaat u linksaf. U ziet het Beursgebouw dan links liggen. U loopt rechts om het gebouw heen, door de fiets- en voetgangerstunnel, via de winkelpromenade, ziet u aan uw linkerkant de hoofdingang van het Beursgebouw.

Vanuit veel Europese bestemmingen kunt u rechtstreeks vliegen naar Eindhoven Airport. Kijk voor uw vlucht op: http://www.eindhovenairport.nl/nl/vluchten/aankomst/

Wanneer u bent geland neemt u de bus (lijn 401) vanaf het vliegveld naar Eindhoven Centraal Station. Op 2 minuten afstand ligt Beursgebouw Eindhoven. Wanneer u uitstapt loopt u in westelijke richting en volgt u de borden waarop Beursgebouw staat aangegeven.

Boek een hotel

Reserveer zo vroeg mogelijk en reis goed voorbereid naar Eindhoven.

 

Gratis tickets

Bestel nu

Exposeren

Informeer naar stand

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

STAY INFORMED ABOUT OUR 
DEVELOPMENTS AND TRADE FAIRS

Subscribe to our newsletter!