Eurotrade Fair

Uniek sinds 2011

Eurotrade Fair is opgericht in 2011 en organiseert sindsdien internationale handelsbeurzen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Een uniek concept waar vraag en aanbod van restpartijen samen worden gebracht op een uniek platform.
De Eurotrade Fair editie in Eindhoven is de grootste in haar soort binnen Europa. Naast Eindhoven organiseren we beurzen in Manchester, Nürnberg, Hamburg en Parijs. Eurotrade Fair is altijd opzoek naar nieuwe markten, kansen en uitdagingen om zo haar netwerk uit te breiden. Inmiddels zijn er concrete plannen om uit te breiden naar meerdere locaties binnen Europa.

Open karakter en maatwerk

De beurzen worden goed bezocht en de kwaliteit van de inkopers ligt bij Eurotrade Fair erg hoog. Inkopers van onder andere bouwmarkten, discount winkels, tuincentra, supermarkten, retailorganisaties, web shops en Europa ‘s grootste winkelketens komen naar onze beurzen om in te kopen. Ruim 85% van onze bezoekers is beslissingsbevoegd en plaatst direct orders.

De handelsbeurzen van Eurotrade Fair zijn zodanig opgezet en ingericht dat iedere professional zich er thuis voelt. Wij onderscheiden ons van andere handelsbeurzen door het open karakter van de beurzen, onze persoonlijke benadering en ons maatwerk.

Eurotrade Fair Feiten

Bezoekende nationaliteiten

De bezoekers uit meer dan 40 verschillende landen kwamen tot nu toe naar de Eurotrade Fair.

deelnemende nationaliteiten

Bedrijven uit meer dan 20 verschillende landen hebben inmiddels deelgenomen aan Eurotrade Fair

Deelnemers

Inmiddels hebben al ruim 200 restpartijgroothandelaren, detailhandelaren en importeurs deelgenomen aan beurzen van Eurotrade Fair

Bezoekers uit meer dan 40 verschillende landen

Naast kwaliteit streeft Eurotrade Fair ook naar internationaliteit. Wij brengen Europa ’s grootste en toonaangevende partijhandelaren samen op onze beurzen, welke worden bezocht door uiteenlopende bezoekers uit meer dan 40 verschillende landen.

Producten van hoge kwaliteit tegen lage prijzen

Ontdek het brede aanbod van restpartijen op de beurzen van Eurotrade Fair. Zo worden er elke beurs merkartikelen van hoge kwaliteit aangeboden tegen de laagste prijzen. Tijdens de beurzen van Eurotrade Fair worden producten uit de volgende categorieën aangeboden: huishoudelijk, cosmetica, decoratie, levensmiddelen, gereedschap, elektronica, bureau artikelen, speelgoed, schoenen, kleding, cadeaus en diversen.

 

Gratis tickets

BESTEL NU

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

STAY INFORMED ABOUT OUR 
DEVELOPMENTS AND TRADE FAIRS

Subscribe to our newsletter!

Example: +31 6 98 76 54 32